Jouw activiteit op Samen Veerkrachtig Leuven 2020?

ingevoerd op 13-12-2019


De tiendaagse van de geestelijke gezondheid 2019 was een groot succes. Stad Leuven heeft onze 27 activiteiten breed bekend gemaakt bij alle Leuvenaars, met behulp van een prachtige folder en website, de pers, Steunpunt Geestelijke Gezondheid, en UIT in Vlaanderen.
 
Hierdoor kende elke activiteit voldoende en tevreden deelnemers en kan elke organisator met plezier terugkijken op dit evenement. Het thema geestelijke gezondheid was niet steeds uitdrukkelijk aanwezig, maar wel vaak op een ontroerende manier voelbaar in de sfeer van de activiteit. In meerdere buurten heeft de tiendaagse geleid tot blijvende samenwerking tussen lokale GGZ en andere organisaties (buurtwerkingen, scholen, enz.), wat meer is dan we hadden durven hopen.
 
Zo’n evenement opzetten doe je natuurlijk niet de week voordien. Om te zorgen dat in 2020 iedereen die dat wil een evenement kan inplannen in onze tiendaagse, en mee kan profiteren van onze brede aankondiging, doen we nu al een oproep tot kandidaten en ideeën.

 

Dit keer willen we er voor zorgen dat elke activiteit kan getrokken worden door iemand van de GGZ (professional of vrijwilliger, met inbegrip van verslavingszorg) én iemand van een andere sector (welzijn, onderwijs, enz.)  De vele mooie activiteiten van dit jaar kunnen natuurlijk ook opnieuw deel uit maken van het programma. Ze zijn alle voor herhaling vatbaar.
 
Heb je interesse? Kies dan één of meer van onderstaande antwoorden en stuur ze aan Melissa Vandersypen van Stad Leuven:

  1. Ik wil misschien wel meewerken aan dit evenement (maar ik weet nog niet goed wat mijn bijdrage kan zijn of hoeveel tijd ik daarvoor heb).
  2. Ik heb een concreet idee voor een activiteit, namelijk: ….
  3. Ik weet al wie mijn ‘partner’ kan zijn bij het organiseren van mijn activiteit, namelijk: .…
  4. Ik zou graag dezelfde activiteit inrichten als dit jaar, namelijk: …

 
Save the date: wil je mee komen voorbereiden aan de volgende editie? Noteer dan alvast donderdag 23 januari, 17-19u, in je agenda.
 
Aan allen nog een prachtig werkjaar gewenst vol met veerkracht en verbinding. Zorg voor jezelf en keep up the good work!

terugpowered by Curiousgroup